Станете член на нашата Занаятчийска-Група само на цена от 99 лв. на година

Споделяй умения и израствай като занаятчия, в общност, която цени качествата ти!

Занаятчийската група на Serdika 10 е процъфтяваща общност от креативни предприемачи и занаятчии, които споделят ежедневните си предизвикателства един с друг и намират реални решения за проблеми, които възникват в ежедневната работа. Ако се присъедините към нашата група увеличавате веднага мрежата си от хора, от които да се учите и да си сътрудничите. Собственици на агенции, дизайнери, шивачи, писатели, стругари и т.н. в твоя град.

За кой е подходяща занаятчийската ни група?

Занаятчии

Looking to take your one-person shop to the next level? Rub digital elbows with those who are currently walking that path.

Собственици на малък и среден бизнес

Looking to take your one-person shop to the next level? Rub digital elbows with those who are currently walking that path.

Партньорска програма за услуги

Партньорските фирми са локални и се намират на територията на гр. Сандански. Стани член и заяви своята клубна карта срещу цена от 95 лв/година на телефон 0895 830 298.

Занаяти свързани с текстилната индустрия

В текстилната индустрия работят шивачи, кроячи и модни дизайнери, които следят модните течения и са в постоянно търсене на нови техники, нови материи и иновативни начини за тяхното съчетаване. В текстилната индустрия работят шивачи, кроячи и модни дизайнери, които следят модните течения и са в постоянно търсене на нови техники, нови материи и иновативни начини за тяхното съчетаване.

Занаяти свързани с строителство и интериор

Със сигурност знаеш, че има безброй професии, които са необходими за изграждането на една сграда. Като зидар, дърводелец или специалист по поставяне на покриви. Към тях се причисляват и всички дейности, които служат за подръжката на една сграда. За нея са нужни специалисти като бояджия, специалист по поставяне на плочки, които могат да боравят с различните строителни материали като например стомана, дърво, стъкло или бетон.

Занаяти свързани с дървообработване

Занаятите свързани с обработка на дърво, предлагат различни посоки за развитие.

Различните професии в бранша се обединяват в това да излекат най-доброто от благородните дървени и други натурални материали. Притежанието на артистични заложби може да ти бъде от полза в развитието на този занаят. В художествената обработка на дърво, дърворезба и плетени изделия можеш да развиеш своята креативност, като създаваш продукти по твоя идея и по-този начин тe да достигнaт до клиентите.

Занаяти свързани с електротехника и металообработване

Ти си фен на моторите? Или ИТ-Сигурността е твоeто нещо? Без значение върху какво си насочил фокуса си, в електрическата и метална промишленост ще бъдеш, при всеки случай, в сигурни ръце. Защото тази индустрия ще ти предложи множесто задачи и области на приложение. Изискванията към теб самия също могат да бъдат разнообразни. Не ти трябва само ловка ръка, но и мисъл. В това число, металообработката е свързана с управлението на високо прецизни машини с компютризиран числен контрол. Това става възможно само при познаването на правилните програми за управление.

Занаяти свързани с предприятията за хранителните продукти

В тази професионална област се достигат всеки ден кулинарни постижения, чрез които потребителите могат да бъдат зарадвани и да се насладят на вкусна и здравословна храна. Това включва и атрактивен визуален дизай на храните и напитките. Както е добре известно, ние се храним и пием и със очите си. Изискванията в хранително-вкусовия сектор са високи. Но в професионално направление той може да предложи много. Разнообразието е гарантирано: от пoдготовката и апетитното приготвяне до интерсните и компетенти разговори при продажба в магазина за храна. Познаването на новите тенденции в алтернативното хранене и биологичните продукти също са важна част от тази област.

Обработване на стъкло, хартия, керамика и други занаяти

Цигулки, Китари, Пиана – всички тези инструменти имат нещо общо: те са направени от ръцете на занаятчиите. Ако искаш да се погрижиш за истинския звук, тогава професиите, които ще намериш на следващите страници, ще бъдат точно за теб. В този ред на мислис, не става въпрос само за музика: професионалните портрети представят също така и различните творчески аспекти на този занаят. Без значение дали ще бъде от стъкло, камък, метал, керамика, хартия или дърво – ти можеш да направиш нещо специално от тях. Художествено проектираните предмети са едиствени по рода си, т.н. “уникати”, които ти с въображение и майсторство можеш да създаваш.

Стани член сега

Свържете се с нас